Revalideren en herstellen in Van der Valk hotel De Bilt - Utrecht

Zorghotel de Wartburgmaandag 31 oktober 2016 11:41

Zorghotel De Wartburg uit Utrecht gaat per 1 oktober 2016 een unieke samenwerking aan met Hotel De Bilt – Utrecht. Dit Van der Valk hotel heeft alle 102 hotelkamers onlangs grondig gerenoveerd. Een vleugel van 9 kamers zal beschikbaar zijn voor Zorghotel De Wartburg.

In deze zorghotelkamers, die speciaal aangepast en ingericht zijn, kunnen mensen na bijvoorbeeld een operatie of ziekenhuisopname optimaal herstellen en revalideren in een sfeervolle omgeving. Ook voor mensen die bijvoorbeeld een arm of heup gebroken hebben en thuis geen partner hebben om hen te helpen, biedt het Zorghotel de oplossing.

Gasten ontvangen zorg en therapie, zoals die ook in Zorghotel De Wartburg in Utrecht wordt gegeven. Professionele zorg is 24 uur per dag aanwezig. Onder begeleiding van de fysiotherapeut kunnen gasten in de fitnesruimte revalideren.

Veel mensen denken dat een zorghotel te duur is. Maar wanneer zij aanvullend verzekerd zijn, dan is een verblijf in een zorghotel heel betaalbaar.

Kijk voor meer informatie op www.zorghoteldewartburg.nl.   

Over AxionContinu
Zorghotel De Wartburg is onderdeel van AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met veertien locaties in Utrecht, IJsselstein en Lopik. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.axioncontinu.nl

« Terug

Reacties op 'Revalideren en herstellen in Van der Valk hotel De Bilt - Utrecht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.