Gastvrij Rotterdam Beurs op 18, 19 en 20 september

Gastrvrij Rotterdamdonderdag 31 augustus 2017 16:26

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. 

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Inspiratiepaviljoen

Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen biedt horecaprofessionals een unieke en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met duurzaam ondernemen in de horeca. Het paviljoen is uniek door het brede overzicht van verantwoorde en duurzame producten.

Circa 35 leveranciers van eerlijke -, streek -, biologische -, fairtrade - en anderszins verantwoord geproduceerde producten presenteren zich op het paviljoen. Drie dagen lang ondersteund door een actueel programma van live cooking events, workshops en proeverijen. Zowel de beursbezoekers als de standhouders beoordeelden het inspiratie paviljoen in 2013, 2014, 2015 en 2016 met een 8.

​Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen is een samenwerking tussen Gastvrij Rotterdam en Green Leisure (Group).

« Terug

Reacties op 'Gastvrij Rotterdam Beurs op 18, 19 en 20 september'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.