Green Key Nederland staat op de Recreatie Vakbeurs 2021. Komt u ook?

Recreatie vakbeurs banner 1dinsdag 02 november 2021 14:53

Komt u op 16, 17 of 18 november naar onze stand op de Recreatie Vakbeurs 2021 in Hardenberg? Wij kunnen u dan meer vertellen over Green Key, de nieuwe normen, uw keuring en u helpen met andere vragen. Ook verzorgen wij elke dag een workshop. Klik hier voor het programma.

Waar: Evenementenhal Hardenberg, Hal 5 - stand 530

Wanneer: 16, 17 en 18 november

Tijd: 10.00 uur tot 18.00 uur

 

Zien we u daar?

Gratis registreren kan hier

Recreatie Vakbeurs

De beurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche en zorgt ervoor dat u in een dag(deel) op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. U ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete sector (13 verschillende branches) binnen de recreatie. U ontmoet (bestaande) relaties en ontdekt nieuwe leveranciers. 

Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs u klaarstoomt en up-to-date maakt voor het nieuwe recreatieseizoen! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector en weten waar u op moet inspelen om ‘futureproof te blijven? Kom dan op 16, 17 en 18 november 2021 naar Evenementenhal Hardenberg en zorg dat u op de hoogte blijft van alle ‘trending topics’ in de recreatiesector.

« Terug

Reacties op 'Green Key Nederland staat op de Recreatie Vakbeurs 2021. Komt u ook?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.